22 July 2011

Potret Norlida 2

TAJUK : Potret Norlida (3
TARIKH SIAP : 20 Julai 2011
SAIZ : A4 - 210mm x 297mm
MEDIUM: pensel graphite (hitam putih)
PENERANGAN :
Lukisan Potret untuk pelanggan. Tempahan Softcopy.

Ini adalah foto asal. Saya fokus sikit kat wajah.

TEMPAHAN yang Ke-3
Ini adalah tempahan yang ketiga dan akan menyusul pula tempahan yang ke-4 ya. Sabo dan slalu le skodeng blog teman ni.. atau pon kalo nak dapatkan update terkini post dr blog ni subsribe je email kat sebelah kanan tu. Setiap pukul 11 pagi dia akan sent secara automatik setiap update dari blog nih...

APA yang Saya Suke tt Potret Ini?
Saya memang suka lukis potret aksi spontan macam ni. Tak la statik duduk tegak je.. Kalo bagi gambo jangan bagi yang keras macam gambo pasport je.. jemu la... MACAM ni teman paling suka. Posing dan sebagainya... Ada satu lagi contoh yg seakan sama macam ni.. : klik di sini

SOFTCOPY dan HARDCOPY
Sesiapa yang tempah Hardcopy akan diberi keistimewaan yang hebat lah.. TAPI sebebelum tu kena faham perbezaan dia:
  • Softcopy dalam bentuk digital (saya akan scan dan hantar dalam format jpej ke email)
  • Hardcopy dalam bentuk fizikal (lukisan sebenar yg akan saya pos kepada anda)
Order hardcopy akan diberi softcopy secara percuma.

TEMPAHAN: http://idham-xpression.blogspot.com/p/tempahan.html

============ .. =============
p/s: nantikan potret Norlida yang ke4

23 comments:

nurAMALLINA said...

cantiknyaaa :)

ezzu said...

comelnye potret tu...

deqjamucuxx said...

cantik !! :)

nak tny cket , npe kat shoutbox deqja xleh post :) kna banned ??

Idham said...

kena banned? sy tak pasti kenapa jadi begini...
takpa saya rasa saya kena pakai dua shoutbox plak...

Mizz Atie Zieya Shukri said...

cantik sngt

**::CIKNUURUL::** said...

cntikk,..gud job!,.hehe,..

Idham said...

terima kasih atas sokongan anda semua ek..

ishiko said...

wahh.. nice ^^

tp scatch tu mcm gelap sikit kn

Idham said...

susah nk dapat sebijik dr yg asal. SEBAB tu sy galakkan dapatkan hardcopy. Kalau scan tak akan sama dr kualiti yg asal.

nur said...

cantiknya.. berbakat betul idham ni ye..

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

sarah-najwan said...

mmg kreatif..tahniah

Idham said...

nur :
TERIMA KASIH. memang hobi da minat dari kecik. Kalau ada anak2 yang berkakat dalam bidang apa sekali pon, kita kena respek dia dan bagi galakkan, Semua org dilahirkan berbeza utk mengimarahkan bumi ni kan ...

sarah-najwan :
TERIMA KASIH. Sy bukan lah kreatif sangat org nyer. Tapi kalau bab tiru balik ni memang kepakaran sy. Kalau omginasi sendiri kurang sikit. Tapi boleh la sikit2..

Anyyss Shuhaimi said...

kreatif..boleh lukis manga tak?

Eiyra Shahira said...

:) cantik,, awak mang ada bakat le.. thumbs up!

aleescha said...

berbakat..teruskan usaha...=)

tiefazatie said...

pandainya lukis..=)

~milo~ said...

sirius nak tempah..nanti. hehe cantik gila..

zmah said...

Kreatif...

shameel Iskandar said...

sgt cantik potret2 ni.teruskan sahabat, moga Allah memberkati.

mrs.asrafovic said...

uikhhh terbaekkk..:)

teringin lak mnempah....

Hiddy Asri said...

i loike ur blog. lain dr lain!

Hiddy Asri said...

I loike your blog very much!

yayalicious said...

wahh comel..nice la ^,^