04 June 2011

Maiza

TAJUK : Maiza
TARIKH SIAP : 1 Jun 2011
SAIZ : A4 - 210 x 297mm
MEDIUM: pensel warna
PENERANGAN :
Lukisan Potret untuk Maiza. Penghantaran digital berwarna.

klik potret untuk besarkan gambar

Ini adalah foto asal. Terima kasih kepada Maiza kerana menempah potret dengan teman. Maiza memang subscriber email saya yang setia. OK sehinga kini saya sudah mendapat seramai
  • 32 orang EMAIL SUBSCRIBER.
  • 1200 Facebook LIKE
  • 179 Blog Follower
Teman hargai semua sokongan dan pandangan rakan-rakan. terima kasih. Pada entry kali ini teman nak cerita sikit tentang subscriber.

EMAIL SUBSRIBER
Jika anda mempunyai blog yang unik dan mempunyai peminat tersendiri sudah tentu peminat anda tidak mahu melepaskan peluang membaca setiap entry dari blog anda. Andakan dengan mempunyai google follower saja sudah cukup? TIDAK kerana pada pendapat saya, ia tidak dapat 'follow' blog anda secara konsisten KECUALI mereka membuka Google Reader. Tetapi jika mereka buka Google Reader sekali pon tentu mereka akan terlepas pandang jika anda tidak update secara kerap dan konsisten. BAGAIMANA nak pastikan peminat anda PASTI BACA blog entry anda? Ya, gunakan Email Subscriber. Maiza ni, adalah email subscriber saya, caranya mudah je masukkan email dan anda akan dapat email untuk pengesahan. SETIAP KALI teman update entry, maka ia akan sent ke email. Ia adalah servis percuma. Gunakan FeedBurner untuk membuat servis ini. Harap info ini dapat membantu. Teman ada 32 pembaca setia, syukur dan terima kasih, bukan senang nak dapat.

3 comments:

Nens Collection said...

like! like! like!

Idham said...

neni memang like punya! sy tahu dah !! hehe.. tapi yg tak reti nilai seni tu, dia jeling je la...

myza said...

tuan punya potret lg suka..hihi
nnt nak tempah gambar famly plak la nk frame :) tq bro idham