25 February 2011

Didier Drogba (Chelsea)

Didier Drogba adalah penyerang Chelsea yang menghampiri penghujung karier. Skang dah pun berumur 32 dan akan retired. Tapi ibarat kuda tua yang masih bertenaga. Tetap menjadi ketakutan kepada semua penjaga gawang..
Lukisan Didier Drogba ini adalah siri terakhir dalam tema bintang bola aku, maka lepas ini aku nak buka tema yang lain sikit iaitu 'sentuhan jiwa'. OK, lukisan ini ambil masa juga mungkin kerana rambut dan jerseynya. kalau lukis orang berkulit gelap nampak mudah kerana tak banyak main dengan bayang.
Kalau anda mahu komen amat dialu-alukan. Jangan lihat sahaja, tak best la cam tu kan.. cam makan tak basuh tangan. Lukisan ini saya jual dengan harga berpatutan dan penghantaran free. sila lihat di sini untuk keterangan lanjut. Satu lagi, kalau nak lihat koleksi lukisan terkini, sila subscribe email dan anda akan dapat post terkini dari blog ini. terima kasih.

No comments: